ERZURUM KARAYAZI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2023 Okul Stratejik Planlarının Hazırlanması

2019-2023 Okulların Stratejik Plan Çalışmaları ile ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıda belirtilmiştir.
2019-2023 Okul Stratejik Planlarının Hazırlanması

1-Okulların 2019-2023 Stratejik Plan Çalışmaları Ek'li Dosyalarda Açıklama 1 ve Açıklama 2 adlı word dosyalarında neler yapılacağı ve nelere dikkat edileceği belirtilmiştir. 

2-Taslak Stratejik Plan içerisinde Tablolar Doldurulurken Yan tarafta  Kırmızı ile belirtilen açıklama Kısmında Neler Yapılacağı Hangi verilere dikkat edileceği Yazılmıştır.

3-Stratejik Plan Anketleri Uygulandıktan sonra Okul Stratejik Plan İçerisinde anketlerle ilgili tabloya verilerin girişi sağlanacaktır.

4-Birleştirilmiş Sınıflı İlkokullarımız Stratejik Plan HAZIRLAMAYACAKTIR.

5-Aynı Bahçe içerisinde eğitim veren İlkokul ve Ortaokullarımızda Ayrı Ayrı Kurum Müdürü bulunuyor ise İlkokul için ayrı Ortaokul için ayrı Stratejik Plan hazırlanacak, 1 Kurum Müdürü buluyorsa İlkokul verileri de ortaokul verileri ile birleştirilerek Tek Stratejik Plan Hazırlanacaktır.

6-Stratejik Plan için Son gün 17 Ocak'tır 17 Ocağa Kadar Lise ve Ortaokullarımız Stratejik Planlarını hazırlayıp karayazimeb@gmail.com adresine mail atmaları gerekmektedir. Gerekli kontrollerden sonra Kendi Okul sitelerinizde Stratejik Plan Yayınlanacaktır.

 

Ek:Açıklama 1

Ek:Açıklama 2

Ek:Okul Stratejik Plan Anketleri

Ek:Okul Taslak Stratejik Planı

YENİ MAHALLE ERZURUM YOLU 3.SOKAK NO2/B KARAYAZI ERZURUM - 0442 541 24 32

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.